Wednesday 8 February 2012

0 Πατέρας ανάγκασε το 4 ετών γιο του να τρέχει γυμνό στο χιόνι


Οργισμένοι είναι οι κινέζοι με έναν συμπατριώτη τους ο οποίος ανάγκασε το 4 ετών παιδί του να τρέχει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη φορώντας μόνο το εσώρουχο του και τα παπούτσια του.

Το σύντομο αυτό βίντεο,το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα στο Ίντερνετ,έχει προκαλέσει αντιδράσεις.Οι γονείς ,δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα και την υγεία του παιδιού τους.
Το αγοράκι το οποίο υποχρεώθηκε απο τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο απο χιόνι πεζοδρόμιο, εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά. Αντίθετα αυτοι το προτρέπουν να να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι!
Ο πατέρας ονόματι Χε, επιχειρηματίας απο την Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε το περασμένο μηνα διακοπές με την οικογένειά του στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους , όπως δήλωσε ο Σιν, ένας συνεργάτης του.
"Το παιδί,το οποίο έχει γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία,ακολουθεί απο πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας του και να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει" ,δήλωσε ο Σιν.
"Όταν ήταν ακόμη ενός έτους άρχισε να κολυμπάει σε νερό το οποίο είχε θερμοκρασια 21 βαθμούς",τόνισε ο Σιν, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που εμφανίζει το παιδί να τρέχει στο χιόνι,υποστήριξε οτι το αγοράκι ήταν σύμφωνο.
"Πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα", υποστήριξε ο Σιν.

Πηγή: newsit.gr





No comments:

Post a Comment