Thursday 2 February 2012

2 Καρτούλα του Αγ. Βαλεντίνου


Μιάς και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει σας εχω ετοιμάσει μια πολυ εύκολη χειροτεχνια για να φτιάξετε μαζί με το παιδάκι σας!Πάμε λοιπόν μαζί βήμα βήμα να φτιάξουμε μια καρτούλα για να δώσετε στους αγαπημένους σας!Εμείς(εγώ και ο γιός μου δηλαδή)την έχουμε κάνει ταμπελίτσα αλλά μπορεί να γίνει και καρτούλα!


ΒΗΜΑ 1:
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε ειναι ενα τετράγωνο κομμάτι χαρτόνι σε κόκκινο χρώμα,ένα κομμάτι χαρτόνι που θα το κόψετε σε σχήμα καρδιάς σε άσπρο η κίτρινο χρώμα,δύο κομματάκια ρόζ χαρτόνι όπου θα τα κόψετε σε δύο μικρότερες καρδιές,ένα που θα το χρησιμοποιήσετε για γλώσσα,και ένα μικρό κομμάτι χαρτόνι σε κόκκινο χρώμα όπου θα κόψετε αλλη μια καρδούλα(πολλές καρδιές αλλά το απαιτεί η περίσταση χαχαχα!!!).επείσης θα χρειαστείτε δύο ματάκια,ένα ξυλαράκι σαν αυτά που έχουν οι γιατροί και χρυσόσκονη  κόκκινη και ασημένια σε μαρκαδοράκι.Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και είναι πολύ οικονομικά.

ΒΗΜΑ 2:
Κόβετε τα χαρτόνια σε καρδούλες όπως ακριβώς και στη φωτογραφία.Αφού τα κόψετε όλα πέρνετε το τετράγωνο κόκκινο χαρτόνι και κολλάτε πάνω την άσπρη καρδιά ανάποδα.Στη συνέχεια κολλάτε τις δύο ρόζ καρδούλες ανάποδα και αυτές στη κορυφή της ανάποδης καρδιάς.Μετά βάζετε τη μύτη και το στόμα με κανονική φορά!Πάνω από τη μυτούλα κολλάτε τα ματάκια και έχετε σχεδόν τελειώσει.Τώρα το μόνο που μένει είναι η διακόσμηση!!!

ΒΗΜΑ 3:
Στο τρίτο βήμα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε!!!Εμείς έχουμε βάλει ασημένιο περίγραμμα στα αυτάκια,κόκκινη χρυσόσκονη στη μυτούλα και έχουμε βάλει και ρόζ μαγουλάκια με ένα μαρκαδόρο!

ΒΗΜΑ 4:
Η κάρτα σας ειναι έτοιμη!!!!Μπορείτε να γράψετε τις ευχές σας και να τη δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!

2 comments:

  1. polli orea afti i kartoula maria!! thelo kai egwwww!!!!

    ReplyDelete
  2. ειναι πολυ ευκολη anthi μου μπορεις και μονη σου να τη κανεις δε με χρειαζεσαι!απλα ακολουθα τα βηματα!!!καλη επιτυχια!

    ReplyDelete